Priser

Se vores priser

Åbningstider

Mandag 

08.00 – 18.00

Tirsdag – Torsdag

9.00 – 17.00

Fredag

8.00 – 16.00

Book en tid

Få en gratis og uforpligtende konsultation og find ud af om fedtfrysning er noget for dig.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om fedtfrysning? Tøv ikke med at ringe mig op i dag.

KONSULTATION

Under en gratis konsultation snakker vi om dit mål med fedtfrysning, forløbet og hvor vi forklarer om behandling i praksis. Du har ligeledes mulighed for at stille ligeså mange spørgsmål du vil. Vores konsultationer er altid gratis og uforpligtende, så vi sikrer, at du er egnet til fedtfrys.

GRATIS

EN PÅSÆTNING

Få en valgfri påsætning. Én påsætning kan eksempelvis være nedre eller øvre mave. Hvis der er forskel på fedtdepoter på dine lår, kan den ene påsætning være med til at udjævne forskellen. Book en tid i dag og vi finder sammen ud af, hvor du skal have din påsætning.

1095,-

vis mere

Under alle behandlinger medfølger altid en gratis konsultation, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål og blive vejledt i både selve behandlingen, men også hvad du skal gøre efter behandlingen for at opnå de bedste resultater.

TO PÅSÆTNINGER

Få en fordelagtig pris ved at vælge en behandling af mere end et område. Få to valgfrie påsætninger og slip af med overskydende fedt. Book en tid allerede i dag og bliv vejledt i, hvor dine to påsætninger skal sidde.

1295,-

VIS MERE

Under alle behandlinger medfølger altid en gratis konsultation, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål og blive vejledt i både selve behandlingen, men også hvad du skal gøre efter behandlingen for at opnå de bedste resultater.

Vi går op i kvalitet og god service

Vi har siden vores begyndelse haft utallige glade kunder. Hos os kan du altid føle dig tryg, og du vil altid blive mødt med et smil.

"Har fået frosset nedre mave og har tabt mig 4 cm rundt om livet, så nu kan jeg passe min yngling skjorte igen. Tak for super behagelig behandling."

 

Kenneth Toldal

"Har fået flere behandlinger hos fedtfrys på forskellige steder af kroppen og har alle gange tabt ml. 3-5 cm i omkreds. Karina som behandler er yderst proffesionel og guider en igennem behandlingen, så man føler sig tryg fra start til slut."

 

Karina Belinda Toldal

"Karina er professionel, engageret og håndterer kunden på en måde, der får en til at slappe af, og bare glæde sig over et produkt, der virkelig ER effektivt og godt. Jeg kan se tydelige resultater."

 

Patricia Berg Monteiro

Få en gratis og uforpligtende konsultation.